Vår mat

I matsalen kan du uppleva hela menyn, både barmenyn och våra större rätter som flera kan dela. Här möts du av en varm och ombonad men ändå elegant upplevelse med fokus på både helhet och detaljer. I matsalen kan vi ta emot sällskap på upp till 60 sittande gäster. Är ni ett sällskap om 7 eller fler vill vi att ni mejlar oss i förväg så att vi verkligen kan göra det bästa av er upplevelse. I vårt chambre séparée har vi plats för 8 gäster för tillställningar av mer privat karaktär.

Smått & Rått
OSTRA
ostron Utah beach, house-dressing, chili, garitapioka, vårlök*
45;-
TRUTA
röding, ponzumarinerad forellrom, carambola, rödingskinnchips
69;-
CAVIAR
Huso gold, Beluga/Baeri hybrid, 5g på sked & färsk wasabi
165;-
FIGADO DO PATO
stekt anklever, sushiris, färsk wasabi, nori
78;-
WAGYU
japansk wagyu 25 g 12+ umami demiglace, vitlöksfarofa
185;-
CHAWANMUSHI
ångad äggkopp, kyckling, shiitake, krispigt kycklingskinn
59;-
AIPIM FRITO
friterad cassava, rostad paprika & paranötsdipp
56;-
FEIJÂO EDAMAME
edamamebönor, wasabi, lime, koriander
56;-

*Levande ostron som serveras råa är ett risklivsmedel
* Fråga personalen om allergier

Att dela-för 3 eller fler
FEIJOADA COMPLETA
Brasiliens nationalrätt, ett långkok på svarta bönor, oxbringa, kamben,
Linguiça Portuguesa, lagerblad. Serveras med ris, grönkål,
chili, apelsin, friterad svål & farofa.
495;-
MOQUECA
Fisk & skaldjursgryta med anor från 1500-talet. Det afrikanskklingande
namnet lär bero på karaktären hos kökskonsten i Bahia-regionen (norra Brasilien) Cocos, lime, dende, paprika, torsk, pulpo & musslor serveras med örtris, chili & limeklyftor
590;-

PRATO DO CHURRASCO
Grillat kött, vår egen hängmörade picaña, oxribs, märgben, linguiça portuguesa, oxfilé, grönsallad med parmesan & tryffelvinägrett, aipin frito,
ris, bönor & farofa
970;-
Lite större
TEMPURA
ärttempura, grönsaker, yuzu, shichimi, koriander
114;-
KIMCHI PULPO
kimchimarinerad & grillad pulpo, sesam, avokado, lime, koriander
155;-
PORCO CROCANTE DE DOMTA
krispig domta grissida, ananashoisin, kålblad, strimlade grönsaker
156;-
CARACÂO DE BOI
sojagravat oxhjärta, tomat & bergamott consumé, broccoli, farofa
135;-
Varmrätter
FILÉ MIGNON
Brasiliansk oxfilé, rostad majspuré, oxsky, coxina med oxsvans & rosé pepper, shitake, vårlöksrötter, chili
289;-
BACALHAU
sotad misomarinerad torskrygg, sushiris, bakad tomat, nori, dashi
298;-
VEGANO
sjögräsnudlar, kåldashi, terökt silkestofu, wakame, bakad tomat
235;-
Efterrätter
QUINDIM
Brasiliansk bakelse, kokos, citron, passionsfruktssorbet
95;-
PÊRA JAPONESA
sakeinkokt nashipäron, tonkabönsglass, umesirap
105;-
AÇAI
açaisorbet, banan, mannagryn, kokos, acerola
125;-
NA FLORESTA
chokladbavaroise, shitakeglass, chokladfarofa, matcha-sponge, Dulce de leche & tofuskum
135;-
BRIGADEIRO
Brasilianarnas favoritgodis
49;-