”PANDEMENU”

Tills vidare har vi krymt ner vår kvällsmeny efter mängden gäster och personal i rörelse. Vi har öppet för middag fredag till lördag och ser gärna att ni bokar bord i god tid så vi kan ge er bästa möjliga service.

PANDEMENU

OSTRA
ostron Utah beach, house-dressing, chili, garitapioka, vårlök*
45;-
TRUTA
röding, ponzumarinerad forellrom, carambola, rödingskinnchips
69;-
CAVIAR
Huso gold, Beluga/Baeri hybrid, 5g på sked & färsk wasabi
165;-
WAGYU
japansk wagyu 25 g 12+ umami demiglace, vitlöksfarofa
185;-
AIPIM FRITO
friterad cassava, rostad paprika & paranötsdipp
56;-
FEIJÂO EDAMAME
edamamebönor, wasabi, lime, koriander
56;-

*Levande ostron som serveras råa är ett risklivsmedel
* Fråga personalen om allergier

TEMPURA
ärttempura, grönsaker, yuzu, shichimi, koriander
114;-
KIMCHI PULPO
kimchimarinerad & grillad pulpo, sesam, avokado, lime, koriander
155;-
FILÉ MIGNON
Brasiliansk oxfilé, rostad majspuré, oxsky, coxina med oxsvans & rosé pepper, shitake, chili
235;-
QUINDIM
Brasiliansk bakelse, kokos, citron, passionsfruktssorbet
95;-
PÊRA JAPONESA
sakeinkokt nashipäron, tonkabönsglass, umesirap
105;-
GELADO
Glass och sorbet
109;-
BRIGADEIRO
Brasilianarnas favoritgodis
49;-