Sommarmeny

CAVIAR   165kr / 5g

Huso gold. Beluga/Baeri-hybrid. Serveras med färsk wasabi

WAGYU 225 kr / 25g

Gunma Wagyu 5-10 med umami-demiglace och vitlöksfarofa

EDAMAME  69 kr

Sotade edamamebönor med lime, koriander samt wasabi-& koriandersalt

RABANETES  75 kr

Vittoppiga rädisor på is med gillad chili- & nötsmör

TEMPURA  125 kr

Grönsaker friterade i gulärtstempura, Shichimi och Yuzugelé

POLVO  185 kr

Grillad, kimchi-sjuden bläckfisk med avokado, koriander och sesam

ATUM  195 kr

Hällristad gulfenad tonfisk med “nutty fried rice” samt ceviche med melon, scampi och torsk

TÁRTARO DE VITELA  195 kr

Kalvtartar med grönpeppar, fatlagrad cachaca, sotad vårlök, senapsfrön samt shiso-& pepparrotsmousse

FIGADO DE PATO  225 kr

Halstrad anklever med färsk wasabi, sushiris, vårlök och mörk kycklingvinaigrette

Boka bord för sommarmeny

PRATO DO CHURRASCO 590kr / pers

Minimum två personer
Måste förbeställas minst 24 timmar innan besöket

Grillat kött. Brasilien på en bricka.

Vi grillar hängmörad Picanha (rumpstek med kappa), Linguica Portugesa (Korv med chili, paprika, vitlök) och oxfilé. Detta serveras med brässerad wagyu-bringa och rimmat, ugnsbakat märgben. Som tillbehör serveras smörat ris, pebre, aipim frito, bönor, farofa och rödvinssky

Boka bord för Churrasco