Á la carte

WAGYU 225 kr / 25g

Gunma Wagyu 5-10 med umami-demiglace och vitlöksfarofa

RABANETES  65 kr

Vittoppiga rädisor på is med grillad chili- & nötsmör

EDAMAME  69 kr

Sotade edamamebönor med lime, koriander samt wasabi-& koriandersalt

TEMPURA  125 kr

Grönsaker friterade i gulärtstempura, Shichimi och Yuzugelé

FIGADO DE PATO  225 kr

Halstrad anklever med färsk wasabi, sushiris, vårlök och mörk kycklingvinaigrette

CORACÃO E FIGADO DE FRANGO   105 kr

Het kycklinglever och hjärta på spett med melon och mynta

POLVO  185 kr

Grillad, kimchi-sjuden bläckfisk med avokado, koriander och sesam

ATUM  195 kr

Hällristad gulfenad tonfisk med “nutty fried rice” samt ceviche med melon, scampi och torsk

TÁRTARO DE VITELA  195 kr

Kalvtartar med grönpeppar, fatlagrad cachaca, sotad vårlök, senapsfrön samt shiso-& pepparrotsmousse

Boka bord för sommarmeny